EST
ENG
Esileht
Meist
Tutvustus
Tunnustused
Interjöör
Menüü
Joogikaart
Sündmused
Kontakt
Praetud Foie Gras briošši ja õuna-viigimarjamoosiga
Posted on
4. oktoober 2021
by
Imre Uussaar
Pikalt hautatud lambakael ratatouille ja kaalikapüreega
Posted on
4. oktoober 2021
by
Imre Uussaar
Mango-kardemoni mille-feuille mandlipralinee ja mangosorbeega
Posted on
1. juuli 2021
by
Imre Uussaar
Kalmaari kombits lillkapsapüree, chorizo ja koorikloomakastmega
Posted on
7. mai 2021
by
Imre Uussaar
Tume šokolaad mustsõstra, besee ja vahvlipuruga
Posted on
29. jaanuar 2021
by
Imre Uussaar
Hooajaline kala kalamarja, kartuli-murulaugukreemi ja spargliga
Posted on
29. jaanuar 2021
by
Imre Uussaar
Andri-Peedo talu praetud kitsejuust rohelise salati, marineeritud paprika, punase sibula, päikesekuivatatud tomatite ja sarapuupähklipuruga
Posted on
29. jaanuar 2021
by
Imre Uussaar
Siiakala tartar kalamarja, röstleiva ja pošeeritud munaga
Posted on
29. detsember 2020
by
Imre Uussaar
Vitello tonnato – vasikafilee lõigud tuunikalakastmes
Posted on
28. detsember 2020
by
Imre Uussaar
Crème Brûlée
Posted on
25. november 2020
by
Imre Uussaar
1
2